U bevindt zich in nieuw bij MultiHuur

 
Afbeelding invoegen
  Huurcode: 7573 / Luchtreiniger / 290 m³/H / 230 Volt

De ideale oplossing voor het afzuigen en reinigen van lucht met schadelijke stoffen in alle kleinere werkomgevingen. Door de combineerbare filtermodules kan voor elke klus een optimale filterketen samengesteld worden, dit gaande van de standaard badkamerverbouwing tot verbouwing of renovatie van kleinere ruimtes in omgevingen waar HEPA filtering een vereiste is. Dankzij de compacte afmeting en het lichte gewicht van slechte 6 kg is de luchtreiniger eenvoudig te transporteren.

Afbeelding invoegen   Huurcode: 4574 / Doorzaaimachine
 
Deze doorzaaimachine is ontworpen om uw gazon er weer stralend uit te laten zien. Dankzij de 20 messen van het messenrondsel worden er sneden gemaakt in uw gazon om door te zaaien. Dit type doorzaaimachine is geen aangedreven model. 
 
Afbeelding invoegen
 
Huurcode: 5258 / Trapgat systeemsteiger
 
Een trapgat steiger is de veiligste oplossing voor het werken in trap gaten en bij trapopgangen. U kunt het trapgat steiger op zeer veel manieren afstellen, waardoor het steiger onder bijna alle omstandigheden te gebruiken is. Het werkplatform is altijd vrij toegankelijk via het luik in het vloerdeel. 

 
Afbeelding invoegen
 
Huurcode: 6630 / Infrarood muurdrogers 0,63 kW

In tegenstelling tot de conventionele infrarood warmtepanelen, die de warmte meestal ongelijk verdelen, wordt door het gebruik van innovatieve materialen bij de fabricage van de TIH 630 een absoluut gelijkmatige straling gegarandeerd over de
gehele oppervlakte. De extra isolatie aan de achterzijde van de warmteplaat waarborgt een maximale energie-efficiëntie en een optimale objectgerichte stralingswarmte.Voor het drogen van grote oppervlaktes kunnen tot drie infrarood warmtepanelen snel en stabiel op elkaar worden gestapeld.  Aangezien de TIH 630 geruisloos werkt, kan hij ook zonder problemen op bewoonde locaties worden ingezet. Door de speciale poten van de TIH 630 is het kinderlijk eenvoudig de warmtepanelen effectief te positioneren. De panelen zijn zo ontworpen, dat wanneer de poten de muur raken ze automatisch de optimale verwarmingsafstand en werking hebben. U hoeft dus niet te meten wanneer u ze opstelt. De TIH 630 kan niet alleen worden bij het drogen van metselwerk na waterschade, maar is ook geschikt voor het geruisloos verwarmen van binnenruimtes, zonder dat er nare geuren vrijkomen.
 
Afbeelding invoegen
 
Huurcode: 7575 / Luchtrecycler voor fijnstof
 
Van showroom tot werkplaats, van atelier tot magazijn, overal ontstaat stof door de werkzaamheden die daar worden uitgevoerd. In een magazijn waar veel met vorkheftrucks wordt gereden, zul je over het algemeen donkerkleurige, wat vettige stof vinden, dat voornamelijk ontstaat door slijtage van banden etc. In werkplaatsen waar veel wordt verspaand en gebruik wordt gemaakt van machines met of zonder afzuiging, ontstaat  een heel andere soort stof, lichter en makkelijker te verplaatsen. Los stof kan al in beweging komen door kleine luchtwervelingen. Door de werveling in de lucht slaat dit stof uiteindelijk neer op alle goederen die liggen opgeslagen of die worden tentoongesteld. Het is van het grootste belang (mede om gezondheidsredenen) dat dit stof uit de ruimte wordt verwijderd. Over het algemeen is dat heel arbeidsintensief en als het al verwijderd kan worden, blijft er een grote hoeveelheid achter op de moeilijk bereikbare plaatsen, met als groot nadeel dat het juist via deze plaatsen weer in de ruimte terecht komt. 

Luchtrecyclers zijn een ware revolutie op het gebied van stofverzameling voor alle ruimten, waar stof met normale hulpmiddelen moeilijk te verwijderen is. Een luchtrecycler brengt de lucht in beweging door een motor en een ventilator. De luchtrecycler trekt als het ware de lucht door een filter. Het stof wordt tegengehouden door het filter, de stofvrije lucht wordt achter uit het apparaat uitgeblazen. Deze krachtige luchtstroom komt overal, ook op de moeilijk bereikbare plaatsen. Het ontstoffen met behulp van een luchtrecycler is niet arbeidsintensief, is uitermate doeltreffend, eenvoudig en relatief goedkoop.